Μέλη της ομάδας Στελεχών της incadea

Μια ξεχωριστή ομάδα στελεχών εξασφαλίζει την συνεχιζόμενη επιτυχία της ομάδας της incadea. Το κάθε στέλεχος έχει μοναδικό επαγγελματικό προφίλ και ηγείται σε βασικούς κλάδους και τομείς της εταιρείας.
 • Patrick Katenkamp Chief Executive Officer
  Patrick Katenkamp
  Patrick Katenkamp
  Chief Executive Officer
  Ο Patrick διαθέτει εμπειρία 16 ετών στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αναπτυξιακής στρατηγικής και της υλοποίησης έργων παγκόσμιας εμβέλειας σε μεγάλες εταιρείες. Προτού ενταχθεί στην incadea το 2010, o Patrick κατείχε σημαντικές θέσεις διοίκησης με αποδεδειγμένη επιτυχή πορεία ως επικεφαλής διεθνών ομάδων. Συγκεκριμένα, επί επτά έτη εργάστηκε στην General Motors Europe, στη θέση του υπεύθυνου στρατηγικής της Global DMS ενώ το 2008 διορίστηκε επικεφαλής εκπόνησης και υλοποίησης στρατηγικών CRM (Διαχείριση Σχέσεων με τους Πελάτες), καθώς και στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ και λιανικών πωλήσεων. Το 2000, εντάχθηκε στην Booz Allen, στην οποία κατείχε τη θέση σύμβούλου στρατηγικής και διαχείρισης στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Πριν αναλάβει αυτή τη θέση ήταν υπεύθυνος στην EDS/HP για την υλοποίηση διαφόρων μεγάλων έργων πληροφορικής σχετικών με την αυτοκινητοβιομηχανία.

  Ο Patrick κατέχει master στην Πληροφορική από το Πανεπιστήμιο Karlsruhe, Γερμανία, καθώς και master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από τη Σχολή Διοίκησης του Bradford, Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Αλέξανδρος Τσαπάρας Chief Financial Officer
  Αλέξανδρος Τσαπάρας
  Αλέξανδρος Τσαπάρας
  Chief Financial Officer
  Ο Αλέξανδρος Τσαπάρας ανέλαβε την θέση του Chief Financial Officer στoν όμιλο incadea τον Οκτώβριο του 2011 προκειμένου να διευθύνει τις οικονομικές και λογιστικές εργασίες της εταιρείας παγκοσμίως. Διαθέτει σχεδόν 15 χρόνια ευρείας εμπειρίας σε χρηματοπιστωτικούς και εταιρικούς οργανισμούς, ενώ συνδυάζει ευρύτατη εμπειρογνωμοσύνη στη διοίκηση και στα προϊόντα, κυρίως στον τομέα της εταιρικής τραπεζικής, στην επεξεργασία φακέλων αιτήσεων δανειοδότησης, στην αγορά συναλλάγματος και στην τραπεζική χρεωστικών τόκων καθώς και στη χρηματοδότηση εταιρειών με έκδοση ή πώληση μετοχών. Προτού ενταχθεί στην incadea, ο Αλέξανδρος κατείχε διευθυντικές θέσεις σε τμήματα οικονομικών, σε μεγάλους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Ομίλου ΟΤΕ όπου κατείχε τη θέση του Διευθυντή Δημοσιονομικού Ελέγχου και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καθιέρωση διαδικασιών και κανονισμών για τα οικονομικά τμήματα. Παράλληλα, ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση των χρηματοοικονομικών πράξεων και υπεύθυνος έργου για την ΑΔΠ της θυγατρικής του Ομίλου ΟΤΕ, την ΟΤΕ Properties Α.Ε. Πριν αναλάβει αυτή τη θέση, από το 2006 έως το 2010, ήταν Επικεφαλής του Τμήματος Κεφαλαιαγορών Χρέους στην Citigroup για την Ελλάδα και την Κύπρο, υπεύθυνος επενδύσεων στις αγορές τίτλων Σταθερού Εισοδήματος, συμπεριλαμβανομένης της ανάληψης έκδοσης Κοινοπρακτικού Ομολογιακού Δανείου και πιστώσεων διευκολύνσης  για ΑΠΔ για Εταιρίες και Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα. Από το 2001 έως το 2006, κατείχε μια σειρά υψηλόβαθμων θέσεων σε διάφορες εταιρείες όπως στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος (ΑΤΕ) στο τμήμα χρηματοδότησης εταιρειών. Υπήρξε επίσης Μέλος Δ.Σ. σε αρκετά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

  Ο Αλέξανδρος κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Χρηματοοικονομική και τη Λογιστική καθώς και στην Ηλεκτρική Μηχανολογία, αμφότερους τους τίτλους έλαβε από το Πανεπιστήμιο του Ανόβερου, Γερμανία.
 • Πάνος Γκίκας VP Operations
  Πάνος Γκίκας
  Πάνος Γκίκας
  VP Operations
  Ο Πάνος έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στις λύσεις πληροφορικής για επιχειρήσεις. Προτού ενταχθεί στην incadea, το 2014, ο Πάνος εργαζόταν στη Microsoft όστην οποία επί 11 χρόνια εργαζόταν στην Microsoft Business Solutions group στη θέση του υπευθύνου δραστηριοτήτων ERP (Προγραμματισμός Πόρων Επιχείρησης) και CRM (Διαχείριση Σχέσεων με τους Πελάτες), ενώ η τελευταία του θέση ήταν ως Επικεφαλής για ομάδα 24 χωρών στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη. Πριν από αυτή τη θέση εργάστηκε στην IBM και την Hperion Systems Engineering ως σύμβουλος SAP και διαχειριστής της επιχειρηματικής μονάδας ERP αντίστοιχα. Κατέχει μεταπτυχιακό από το Imperial College, στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς επίσης και πτυχίο από τη Σχολή Διοίκησης Επιχείρησεων CASS, στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Rafal Jacaszek VP Sales & Marketing
  Rafal Jacaszek
  Rafal Jacaszek
  VP Sales & Marketing
  Θεωρείται δεδομένο ότι, ο Rafal ως Vice-President Sales and Marketing, επικεντρώνεται στη στρατηγική τοποθέτηση των προϊόντων και των υπηρεσιών incadea προς τους νέους πελάτες καθώς και στην διατήρηση των επιτυχημένων σχέσεων με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες. Πριν την ένταξή του στην incadea το 2011 ως Global Services Director,o Rafal κατείχε ηγετικές θέσεις στην General Motors Europe, που είναι υπεύθυνη για το GME Dealer Management System Project, εξασφαλίζοντας την ορθότητα των διαδικασιών μεταξύ της GME, του DMS των πωλητών και του δίκτυο της GM λιανικής στην Ευρώπη. Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, ο Rafal απέκτησε σημαντική εμπειρία στην αγορά, καθώς το προσωπικό του πάθος του είναι οι νεότερες τάσεις και η καινοτομία.
 • Δήμητρα Δημητροπούλου VP Services
  Δήμητρα Δημητροπούλου
  Δήμητρα Δημητροπούλου
  VP Services
  Η Δήμητρα Δημητροπούλου είναι υπεύθυνη για την επίβλεψη και την διασφάλιση του επιτυχούς σχεδιασμού και της εφαρμογής των επαγγελματικών υπηρεσιών που προσφέρει η incadea παγκοσμίως. Έχει ευρεία εμπειρία στον τομέα της παροχής επαγγελματικών υπηρεσίων, την οποία απέκτησε από την θητεία της σε υψηλόβαθμες θέσεις στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και του λογισμικού. Πριν αναλάβει την τωρινή θέση της, από το 2009 ως το 2011, η Δήμητρα ήταν Διευθύνουσα Σύμβουλος της incadea Νοτιοανατολικής Ευρώπης, υπεύθυνη διεύθυνσης τοπικών δραστηριοτήτων. Πριν από αυτή τη θέση, εργάστηκε επί αρκετά χρόνια στην Real Consulting Group ως Αντιπρόεδρος - Microsoft Division, η οποία είναι μια κάθετη επιχειρηματική μονάδα εντός του ευρύτερου οργανισμού. Επιπλέον της επιτυχούς σταδιοδρομίας της στον τομέα του επιχειρηματικού λογισμικού, η Δήμητρα κατείχε αριθμό διευθυντικών θέσεων στην Mercedes Benz, στην οποία άρχισε να εργάζεται το 1987 ως εκπαιδευόμενη διαχείρισης και ακολούθως προήχθη σε θέσεις διευθυντικού στελέχους, υπεύθυνη εποπτείας εφαρμογής λογισμικού ευρωπαϊκών έργων. Το 1996, άρχισε να εργάζεται στην Daimler, στη θέση της επικεφαλής εφαρμογών λογισμικών λύσων στην αυτοκινητοβιομηχανία για την Ευρώπη και την Ιαπωνία.

  Η Δήμητρα κατέχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά, Ελλάδα.
 • Dirk de Beer VP Strategy and Expansion
  Dirk de Beer
  Dirk de Beer
  VP Strategy and Expansion

  Ο Dirk de Beer προσλήφθηκε στην incadea τον Ιούλιο του 2014 ως EVP for Strategy and Expansion με επίκεντρο την επιτάχυνση της γεωγραφικής και επιχειρηματικής επέκτασης της εταιρείας. Διαθέτει σχεδόν 18 χρόνια παγκόσμιας εμπειρίας στον τομέα της εξωτερικής ανάθεσης έργων πληροφορικής και εξωτερικής ανάθεσης επιχειρηματικών μεθόδων (BPO), περιλαμβανομένων ημεδαπών και υπεράκτιων συνιστωσών, με επίκεντρο τις επιχειρήσεις του τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και του τραπεζικού και του ξενοδοχειακού τομέα. Προτού ενταχθεί στην incadea, ο Dirk ήταν Διευθυντής της BPO για τις αγορές της Γαλλίας, της Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής στη Hewlett Packard με έδρα το Παρίσι. Προηγουμένως, κατείχε εκτελεστικές θέσεις στη Hewlett Packard και τη EDS με ανάθεση διαφόρων καθηκόντων συμπεριλαμβανομένης της επιχειρηματικής ανάπτυξης, της συμβουλευτικής διαχείρισης, της διαχείριση πελατών και χωρών με ιδιαίτερη προσοχή σε έργα ανόρθωσης επιχειρήσεων, αλλαγών εταιρικών μεθόδων και λειτουργιών, ταχύτατη επιχειρηματική επέκταση και πολύπλοκα εγχώρια και διεθνή έργα παράδοσης. Κατά τη διάρκεια διαφόρων πολυετούς διάρκειας έργων είχε την ευκαιρία να εργαστεί σε πολλές χώρες όπως στη στη Ρωσία, την Τουρκία, την Ουγγαρία, την Τσεχική Δημοκρατία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία ενώ γνωρίζει και ομιλεί πολύ καλά πέντε γλώσσες. Στην θέση που κατείχε τελευταία στην Hewlett Packard, διαχειρίστηκε ένα παγκόσμιας εμβέλειας έργο BPO CRM το οποίο παραδόθηκε από 7 χερσαία, παράκτια και υπεράκτια κέντρα εκτός των εξής περιοχών λειτουργίας Ινδία, Βραζιλία, Μαρόκο, Φιλιππίνες και Κίνα.

  Ο Dirk κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους στη Μετάφραση από το Vlaamse Koninklijke Hogeschool, Αμβέρσα, και στο Διεθνές Εμπόριο, Σχολή Δοίκησης EHSAL, Βρυξέλλες, μετά τους οποίους, αργότερα, απέκτησε τίτλους κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων στους τομείς των Συγχωνεύσεων και των Εξαγορών (2007), έπειτα στο Ανώτατο Πρόγραμμα Διαχείρισης (2008), Σχολή Διοίκησης Vlerick Leuven-Gent.

 • Karsten Rudolph VP Chief Technology Officer
  Karsten Rudolph
  Karsten Rudolph
  VP Chief Technology Officer
  Ο Karsten Rudolph είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο της στρατηγικής των προϊόντων της incadea, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας του προϊόντος, από τον ορισμό του ώς την παράδοση. Ο Karsten έχει 18 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στην ανάπτυξη λογισμικού και τη διαχείριση έργων, σε αρκετές εταιρείες μεταξύ των οποίων η Infineon Technologies, η Agere Systems, η Siemens AG Mobile Devices και η Marx-Datentechnik, στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του το 1993 Η ευρεία εμπειρία του στη διεύθυνση πολύπλοκων και μεγάλων προϊοντικών έργων σε ένα παγκόσμια κατανεμημένο περιβάλλον ανάπτυξης λογισμικού, στη καθιέρωση στρατηγικών για προϊόντα και τεχνολογίες πλατφόρμας, στη καθοδήγηση ανάπτυξης προϊόντων λογισμικού και στη διεύθυνση στρατηγικών εταιρικών συνεργασιών αποτέλεσαν τα κριτήρια διορισμού του Karsten στη θέση του Senior Director Solutions Management όταν εντάχθηκε στην incadea, το 2009. Δύο χρόνια αργότερα προβιβάστηκε στη θέση του Chief Technology Officer (CEO).

  Ο Karsten κατέχει Δίπλωμα στην Τεχνολογία Ηλεκτρονικών και Πληροφοριών από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Δρέσδης.
 • Χρήστος Καρκάνης VP Product Lifecycle Management
  Χρήστος Καρκάνης
  Χρήστος Καρκάνης
  VP Product Lifecycle Management
  Ο Χρήστος Καρκάνης είναι Executive Vice President, υπεύθυνος του επιχειρηματικού τομέα Διαχείρισης κύκλου ζωής προϊόντων στον Όμιλο incadea, καλύπτοντας το φάσμα το οποίο εκτείνεται από τη διαχείριση απαιτήσεων και τον έλεγχο των τάσεων στην αγορά της πληροφορικής για την αυτοκινητοβιομηχανία ως τον συντονισμό των σχετικών αποφάσεων όπου η στρατηγική προϊόντων της incadea πρέπει να επικεντρώνεται. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Πάτρας στην Ελλάδα με μεταπτυχιακό στην Ηλεκτρική Μηχανολογία / Τεχνολογία Υπολογιστών, ο Χρήστος έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και διαχείριση διαφόρων συστημάτων ERP. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1993 στην EDS Ελλάδος ενώ τα πρώτα του έργα σχετίζονταν ήδη με τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, και συγκεκριμένα την εταιρεία General Motors. Στις αρχικές τοπικές αναθέσεις έργου σταδιακά προσθέθηκαν αναθέσεις περιφερειακών και διεθνών έργων σημαντικού προστιθέμενου αντίκτυπου, γεγονός που εξασφάλισε ότι ήταν πάντα ενήμερος για τις τελευταίες τάσεις ERP και DMS στην αυτοκινητοβιομηχανία και κυρίως ότι, ώς ένας αξιόπιστος ηγέτης απόψεων,  σε πολλές περιπτώσεις τις διαμόρφωνε. Η βαθειά του κατανόηση των σχέσεων, οι οποίες υπάρχουν μεταξύ της αυτοκινητοβιομηχανίας και των πολυπλοκοτήτων και δυνατοτήτων των διαφόρων λύσεων πληροφορικής, την εκμεταλλεύτηκε η incadea στα τέλη του 2012, όπου έκτοτε έγινε ο κύριος παράγοντας που συμβάλλει και εγγυάται τις καινοτομίες στα κύρια προϊόντα της incadea, το CVRM, το myengine και το incadea.bi.