Στρατηγική Συνεργασία με τη Microsoft

H incadea αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Microsoft στην αγορά του Αυτοκινήτου προσφέροντας στους εμπόρους και τους εισαγωγείς αυτοκινήτων μια ισχυρή και δοκιμασμένη λύση βασισμένη στην πλατφόρμα της Microsoft.

Έχοντας ως κοινή αξία να βοηθήσουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο το κόσμο να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες τους χρησιμοποιώντας καινοτόμες και δοκιμασμένες τεχνολογικές λύσεις, η incadea έχει συνάψει μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία με μία από τις κορυφαίες εταιρείες λογισμικού, τη Microsoft. Η μακροχρόνια αυτή συνεργασία είναι μέρος του στρατηγικού σχεδίου της εταιρείας και προσφέρει εμπειρία, έρευνα και ανάπτυξη καθώς και συνεχή επένδυση στο χώρο της τεχνολογίας. Ως αποτέλεσμα, η σουίτα λύσεων της incadea, incadea.engine | incadea.myengine | incadea.cvrm | incadea.bi έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί βάση της τελευταίας τεχνολογίας Microsoft – καθιστώντας τη Microsoft αποκλειστικό τεχνολογικό συνεργάτη.

Βασικά σημεία της Συνεργασίας

Η συνεργασία incadea-Microsoft συνδυάζει τη βαθιά τεχνογνωσία στην αγορά του αυτοκινήτου της incadea και τη ποιοτική τεχνολογία της πλατφόρμας Microsoft και των σχετικών τεχνολογιών της, που στόχο έχουν την παροχή καινοτόμων, ποιοτικών και οικονομικών λύσεων στους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

  1. Η incadea είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους προμηθευτές λογισμικού (ISV- Independent Software Vendor) για τη Microsoft και είναι μέλος του ISV partner advisory council
  2. To 2008 η εταιρεία αναγνωρίστηκε ως "Outstanding ISV Partner"
  3. Αναγνωρίζοντας την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών και τη δέσμευση της incadea να παρέχει καινοτόμες λύσεις, η εταιρεία εντάσσεται στο Microsoft Dynamics Inner Circle και Microsoft Dynamics President's Club τις χρονιές 2008/2010/2011. H Microsoft τίμησε την incadea με τον τίτλο αυτό για τη δέσμευση και την αδιάκοπη προσπάθεια της εταιρείας και του προσωπικού της, στη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων που καλύπτουν με τον πλέον βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες των πελατών. Η περίβλεπτη αυτή ομάδα αποτελεί το 5% των βασικών στρατηγικών συνεργατών του Microsoft Dynamics παγκοσμίως. Η ιδιότητα του μέλους δίδεται βασισμένη στην συνεχή και δεσμευμένη προσπάθεια, στοχευμένη στο να προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών τους.
  4. To 2013 η incadea γίνεται μέλος του προγράμματος Microsoft's Global Independent Software Vendor (GISV)
  5. Το 2014 η incadea βραβεύεται από την Microsoft ως Silver Independent Software Vendor (ISV)
  6. H incadea επιτυγχάνει τη διάκριση 2017/2018 Inner Circle for Microsoft Dynamics

Οφέλη για τους πελάτες της incadea

Η στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft παρέχει σημαντική γνώση της προϊοντικής στρατηγικής της και των πόρων που σχετίζονται με την go-to-market τοποθέτηση της Microsoft. Η incadea παρέχει στους τεχνικούς και τους προγραμματιστές της εκπαίδευση, τα απαραίτητα εργαλεία, καθοδήγηση και έγκυρη πρόσβαση σε όλες τις νέες τεχνολογίες Microsoft.

  1. Δυνατότητα ενσωμάτωσης των τελευταίων τεχνολογιών της Microsoft στις λύσεις incadea.
  2. Η συμμαχία μεταξύ της incadea και της Microsoft αποδεικνύει τη δέσμευση των εταιρειών να εκπληρώσουν τις ανάγκες των πελατών στον τομέα της αγοράς του αυτοκινήτου.