Για να δείτε το site σε Desktop Version πατήστε το link στο κάτω μέρος της σελίδαςOK
Εκδηλώσεις
13 - 17 Σεπτεμβρίου , 2016 | Φρανκφούρτη, Γερμανία

Automechanika Frankfurt 2016

Η incadea, A Cox Automotive Brand, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμμετοχή της στην Automechanika Frankfurt 2016 (Σεπτέμβριος 13-17, Hall 9.1 Stand D06), η οποία θεωρείται η παγκόσμια κορυφαία έκθεση για τις υπηρεσίες της αυτοκινητοβιομηχανίας και η βιτρίνα της καινοτομίας όσον αφορά την αγορά ανταλλακτικών & εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Ως διεθνής τόπος συνάντησης για όλες τις αγορές που συμμετέχουν από το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, των εμπόρων λιανικής πώλησης καθώς και των τμημάτων επισκευής & service, παρέχει μια σημαντική πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις και την τεχνολογική μεταφορά της γνώσης.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση που θα επισκεφθούν το περίπτερο μας, θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το χαρτοφυλάκιο της incadea, το οποίο περιλαμβάνει καινοτόμες λύσεις για το αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένου του incadea.myengine DMS, incadea.bi, incadea.fastfit (aftermarket) καθώς και ισχυρά προϊόντα των αντίστοιχων Cox Automotive Brands όπως της Modix (digital marketing) και της Xtime (service excellence).
Dealer 4.0
Είστε έτοιμοι να φέρετε επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο πωλούνται τα αυτοκίνητα?Αυτό το χρόνο η incadea, ως κορυφαίος πάροχος λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού και υπηρεσιών στην παγκόσμια λιανική αυτοκινητοβιομηχανία και τις αγορές χονδρικής πώλησης, θέτει νέα πρότυπα στην ψηφιακή πώληση καθώς και στις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω της έναρξης του DEALER 4.0, της αντιπροσωπείας του μέλλοντος, η οποία ενισχύεται με υψηλών προδιαγραφών λογισμικό βάσει των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών. Είναι μία τεχνολογικά ταλαντούχα ιδέα, με σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες, με στόχο να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι κατασκευαστές αυτοκινήτων και οι αντιπροσωπείες πωλούν τα αυτοκίνητα, τοποθετούν τις μάρκες τους και δημιουργούν επιχειρήσεις.

Η καινοτόμος αντιπροσωπεία του μέλλοντος, ενισχύεται από το Microsoft Cloud, τα Windows 10 και την στρατηγική με επίκεντρο τον πελάτη για την αλλαγή της λιανικής πώλησης.

Το DEALER 4.0 υποστηρίζει την διαδρομή του πελάτη από τον προμηθευτή, τις ιστοσελίδες του κατασκευαστή αυτοκινήτου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα σε φυσικά σημεία λιανικής πώλησης όπου συχνάζουν καταναλωτές. Αυτό ξεκινά από το στάδιο της ‘’προσέλκυσης’’, στο οποίο, οι καταναλωτές οι οποίοι βρίσκονται παραδείγματος χάριν σε έναν εκθετήριο χώρο ενός εμπορικού κέντρου, διανύουν τις φάσεις "ανακάλυψης" και "απόφασης’’ συμμετέχουν μέσω state-of-art ψηφιακών ή μη ψηφιακών εργαλείων.

Το DEALER 4.0 συγκεντρώνει εμπειρίες πελατών με δυναμική ανάλυση και ηγετικά εργαλεία διαχείρισης, τα οποία βοηθούν στις πωλήσεις των συνεργατών, προωθώντας στους πελάτες τους εξατομικευμένες προσφορές, παρέχοντας καλύτερη εξυπηρέτηση με αποτέλεσμα την αύξηση των πελατών. Οι πελάτες που χρησιμοποιούν οθόνη αφής, τροφοδοτούνται από τα Windows 10 για να απεικονίσουν τις επιλογές ρύθμισης παραμέτρων, όπως τα χρώματα και τις επενδύσεις. Ανιχνεύοντας αναλύσεις οι οποίες αποθηκεύονται μέσω Microsoft Kinect και Windows 10, παρέχουν πληροφορίες για τους τομείς ενδιαφέροντος των πελατών καθώς οι συνεργάτες πωλήσεων μένουν συνδεδεμένοι εν κινήσει με τα Windows 10 Tablets. Επιπλέον, o DEALER 4.0 μπορεί να αξιοποιήσει τα δεδομένα τηλεματικής που πραγματοποιήθηκαν στο Cloud για να καθορίσουν το στυλ οδήγησης του καταναλωτή, παρέχοντας τη δυνατότητα να προσφέρουν περισσότερο εξατομικευμένες υπηρεσίες, όπως τα προσαρμοσμένα ασφαλιστικά αποσπάσματα.

Στην Automechanika Frankfurt, η incadea θα παρέχει περιήγηση για το Dealer 4.0 στους επισκέπτες του περιπτέρου οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή μέσω του website της εταιρείας. Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο events@incadea.com ή επισκεφθείτε το site μας www.incadea.com.
A- A A+
Μελλοντικές Εκδηλώσεις
Μελλοντικές Εκδηλώσεις
Show all
  There are no next events in this country
Προγενέστερες Εκδηλώσεις
 • 13.09.2016
  Η incadea, A Cox Automotive Brand, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμμετοχή της στην Automechanika Frankfurt 2016 (Σεπτέμβριος 13-17, Hall 9.1 Stand D06), η οποία θεωρείται η παγκόσμια κορυφαία έκθεση για τις υπηρεσίες της αυτοκινητοβιομηχανίας και η βιτρίνα της καινοτομίας όσον αφορά την αγορά ανταλλακτικών & εξαρτημάτων αυτοκινήτων.
  Διαβάστε περισσότερα
 • 11.04.2016
  Στις 11-13 Απριλίου, 2016, η incadea θα φιλοξενήσει την ετήσια συνάντηση Συνεργατών, Annual VAR Partners Meeting, στο Arabella Alpenhotel το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Spitzingsee της Βαυαρίας. Η εκδήλωση παραδοσιακά παρέχει μια πολύτιμη ευκαιρία στα μέλη του δικτύου Συνεργατών της incadea να αποκτήσουν γνώση για την επιχειρηματική και προϊοντική στρατηγική της εταιρίας καθώς και να ενημερωθούν για τις πρόσφατες εξελίξεις στην προσέγγιση των αγορών, να συνταχθούν με τα διάφορα λειτουργικά θέματα και να ανταλάξουν εμπειρίες καθώς ανήκουν σε διαφορετικές αγορές.
  Διαβάστε περισσότερα
 • 26.09.2015
  Μάθετε πώς η incadea μπορεί να σας δώσει την δυνατότητα να διαμορφώσετε το μέλλον της επιχείρησής σας στην αυτοκινητοβιομηχανία με καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις, πλήρως εναρμονισμένες στις νέες τεχνολογίες και συμβατές με το χαρτοφυλάκιο σας
  Διαβάστε περισσότερα
 • 20.09.2014
  Η Automechanika είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για την αγορά ανταλλακτικών και εξαρτημάτων αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο καθώς και σημείο συνάντησης για τους ηγέτες της αυτοκινητοβιομηχανίας   που στοχεύουν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους στις  τρίτες χώρες.
  Διαβάστε περισσότερα