incadea.bi

Οι ταχύτατες αλλαγές στις αγορές, τη βιομηχανία και το τεχνολογικό τοπίο αναγκάζουν τους οργανισμούς αυτοκινητοβιομηχανίας να εντοπίσουν ευέλικτα και αποτελεσματικά εργαλεία προκειμένου να αξιοποιήσουν τις πληροφορίες, να αποκτήσουν καλύτερη κατανόηση ώστε να ανταποκριθούν στις πιέσεις της αγοράς και να διατηρήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Οι λύσεις επιχειρηματικής ευφυΐας (BI) δίνουν τη δυνατότητα στα ταχέως αναπτυσσόμενα στελέχη της σημερινής εποχής να λαμβάνουν τις σωστές πληροφορίες, τη σωστή στιγμή, επιτρέποντάς τους να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις.

Σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας λιανικής πώλησης, το incadea.bi είναι μια ευέλικτη και μοντέρνα λύση που βοηθάει τους κατασκευαστές και τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων να κατανοούν καλύτερα τις επιχειρήσεις τους, να βρίσκουν απαντήσεις σε πολύπλοκες ερωτήσεις, να αναγνωρίζουν τομείς ευκαιριών ή ανησυχίας, και να παίρνουν σίγουρες αποφάσεις. Προκειμένου να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις μοναδικές ανάγκες κάθε οργάνωσης αυτοκινητοβιομηχανίας, το incadea.bi προσφέρει απαράμιλλη ευχρηστία για κάθε επιχειρηματικό χρήστη, είτε χρησιμοποιεί σταθερό υπολογιστή, laptop είτε κινητές συσκευές.

Επιχειρηματικά Οφέλη με μια ματιά

 • Αύξηση της επιχειρηματικής ευελιξίας και διαφάνειας
 • Λήψη ενημερωμένων αποφάσεων με βάση επικαιροποιημένες πληροφορίες οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος και σε οποιαδήποτε συσκευή
 •  Βελτιστοποίηση των διαδικασιών μεταξύ των τμημάτων μέσα από την ανάλυση του σωστού επιπέδου πληροφοριών που είναι διαθέσιμες στην εταιρεία
 • Εξέταση των δεδομένων με οπτικό και αναλυτικό τρόπο προκειμένου να ανακαλυφθούν πρότυπα και τάσεις
 • Εντοπισμός των αιτιών για τα ζητήματα, τις διαφορές και τα προβλήματα
 • Καλύτερη προσαρμογή, συγχρονισμός εγχειρημάτων, επενδύσεων, των επιπέδων αποθεμάτων και των παραγγελιών με την πραγματική ζήτηση
 • Αύξηση των εσόδων και των περιθωρίων μέσα από την ανάλυση και τη μεγιστοποίηση των πόρων της εταιρείας
 • Βελτιστοποίηση της καθημερινής σας εργασίας με πληροφορίες που είναι προσαρμοσμένες ειδικά στις ανάγκες σας
 • Βελτίωση της ανταλλαγής πληροφοριών και της συνεργασίας
 • Εξασφάλιση γρήγορου, ασφαλούς και βελτιστοποιημένου περιεχομένου για κινητές συσκευές

Βασικά Χαρακτηριστικά
Πίνακες εργαλείων Μεγιστοποίηση της απόδοσης της επιχείρησής σας με εντυπωσιακούς πίνακες εργαλείων, απεικονίσεις και εφαρμογές δικτύου. Με ζωντανή σύνδεση με οποιαδήποτε πηγή δεδομένων, η λύση προσφέρει ισχυρούς και διαδραστικούς πίνακες εργαλείων με την ικανότητα παρακολούθησης των KPIs, της ανάθεσης καθηκόντων, στόχων, συνεργασίας και ανταλλαγής σημαντικών γνώσεων. Μετατροπή των μεγάλων δεδομένων σε εύχρηστες απεικονίσεις και αναφορές για μεγαλύτερες αναλυτικές γνώσεις προκειμένου να λαμβάνονται ενημερωμένες, με βάση τα δεδομένα, αποφάσεις. Δημιουργείστε εν κινήσει και μοιραστείτε με τους υπεύθυνους λήψεων αποφάσεων, διαδραστικές, βασιζόμενες σε ρόλους απεικονίσεις και έγκυρα συγκεντρωτικά αριθμητικά στοιχεία σε οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε.
Αναφορά & Ανάλυση Αποτελεσματικές και βασισμένες σε γεγονότα επιχειρηματικές και μακροπρόθεσμες στρατηγικές αποφάσεις μέσα από την πλούσια λειτουργία παροχής πληροφοριών. Το incadea.bi προσφέρει τις βάσεις παροχής πληροφοριών και ανάλυσης που χρειάζεστε προκειμένου να καθοδηγείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες καθώς και τη συνολική επιχειρηματική σας στρατηγική - βοηθώντας σας να παρέχετε πληροφορίες που έχουν νόημα, είναι πραγματοποιήσιμες και έχουν πραγματική αξία. Δημιουργήστε πολύ ευκρινείς, μορφοποιημένες αναφορές που μετατρέπουν τα μεγάλα δεδομένα σε επισταμένη γνώση.
Αναζήτηση δεδομένων, Ανάλυση και Διερεύνηση Απάντηση σε επιχειρηματικές ερωτήσεις τη στιγμή που προκύπτουν. Αναγνώριση των τάσεων και των αιτιών από οποιαδήποτε διαθέσιμη πηγή δεδομένων, υποβολή ερωτημάτων και εκτέλεση υπολογισμών. Η λειτουργικότητα αιχμής επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν πολλαπλών διαστάσεων γραφήματα και να επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες περιοχές για ανάλυση.

Η επιχείρησή σας στα δάχτυλά σας

Το incadea.bi προσφέρει μια ολοκληρωμένη ομάδα πλούσιων δυνατοτήτων με πίνακες εργαλείων και επιδόσεων, συμπεριλαμβανομένου του προηγμένου φιλτραρίσματος, της καθοδηγούμενης πλοήγησης, των διαδραστικών αναλύσεων και απεικονίσεων. Μια βιβλιοθήκη με πλούσια γραφικά σας επιτρέπει να βλέπετε τους βασικούς σας δείκτες επιδόσεων σε διάφορες οπτικές μορφές συμπεριλαμβανομένων οργάνων μέτρησης, ραβδογραμμάτων, μετρητών, κλπ

Με τις δυνατότητες του πίνακα εργαλείων του incadea.bi μπορείτε να:


 • Συγκεντρώνετε, να εξατομικεύετε και να αλληλεπιδράτε με όλα τα είδη περιεχομένου BI στον πίνακα εργαλείων σας
 • Αναλύετε πληροφορίες στον πίνακα εργαλείων σας και να μοιράζεστε τα αποτελέσματα
 • Επεμβαίνετε στους πίνακες εργαλείων σας με παρατηρήσεις και σχόλια
 • Έχετε πρόσβαση και να αλληλεπιδράτε με τους πίνακες εργαλείων ανεξάρτητα από τη γλώσσα ή την τοποθεσία
 • Δημιουργείτε διαδραστικούς, αποσυνδεδεμένους πίνακες εργαλείων και να τους διανέμετε σε ένα ευρύτερο ακροατήριο
Δημιουργήστε εντυπωσιακούς, διαδραστικούς πίνακες εργαλείων και παρακολουθήστε τις επιδόσεις της επιχείρησής σας. Κάντε τους πίνακες διαθέσιμους στους συνεργάτες σας οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος και βοηθήστε τον οργανισμό σας να λαμβάνει καλύτερες αποφάσεις πιο γρήγορα. Χάρη σε μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη συχνά χρησιμοποιούμενων, προσχεδιασμένων πινάκων εργαλείων και στοιχείων απεικόνισης όπως είναι οι χάρτες, τα γραφήματα, τα όργανα μέτρησης με πολλαπλούς δείκτες, οι πίνακες επιδόσεων κλπ, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργείτε ευκολονόητους πίνακες εργαλείων με απεριόριστες δυνατότητες.